Hotel Pouso Alegre

**

29146-201 Manguinhos, Av. Expedito García, 43, Manguinhos

Udogodnienia

Ważne

on-line

Informacje o hotelu

Zakwaterowanie

W hotelu
Bezpłatne Wi-Fi w obiekcie pomoże Ci pozostać online. Jeśli podróżujesz samochodem, to znajduje się tu strefa parkowania. Usługi kosmetyczne i wellness: sauna. Dostępność dla gości niepełnosprawnych: winda umożliwia dostęp do najwyższych pięter.
Do dyspozycji gości jest również pralnia, prasowanie i prasa.

Wyposażenie pokoju
Pokój jest przytulnie urządzony i ma wszystko, czego potrzebujesz, aby odpocząć po długim dniu pełnym wrażeń. Znajdziesz tu: prysznic, telewizor i minibar. Wyposażenie pokoju zależy od jego kategorii.

Informacje dodatkowe

Wyżywienie
Informacja o posiłkach uwzględnionych w cenie jest podana w stawce za pokój.

Informacje dodatkowe
Parents or a legal guardian traveling with children under 18 years must present the child's birth certificate and an identity card with photo (passport, for example) at the check-in. For international travels from Brazil, if just one of the parents is traveling with the child, she/he must present – in addition to the child's certificate of birth and identity card with photo – a letter authorizing the trip signed by the other parent with a notarial certification of signature. In case the parents or the legal guardian, as applicable, cannot or are unwilling to give this authorization, a judicial authorization is required. People who intend to travel to Brazil with children must consult with the Brazilian consulate before traveling for more information. This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place. Disinfectant is used to clean the property; commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays; bed sheets and towels are laundered at a temperature of at least 60°C/140°F; guestroom doors are sealed after cleaning; the property is cleaned and disinfected with electrostatic spray. Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; guests are provided with hand sanitizer; masks are required in public areas. Enhanced food service safety measures are in place.