Zalety: Największy pozytyw to okolica, piękna i czysta plaża oraz zadbany ogród. Bardzo dobre i różnorodne kolacje - każdy znajdzie coś dla siebie, a co fajne, to miejscowe potrawy - typowo dalmatyńskie. Przez 6 dni nie powtórzyły się dania główne. Najsłabszy punkt kolacji to desery - ale tak bywa w hotelach.
Wady: Zdecydowanie komfort pokoi. Lóżko podwójne to fikcja - to 2 pojedyncze łóżka złączone ze sobą - z drewnianą ramą co skutkuje 10 cm drewnem w srodku. Brak zestawu do robienia kawy czy herbaty - w dzisiejszych czasach w 3 gwiazdowym hotelu to już prawie standard. Sam pawilon - dawne lata PRL-u - po prostu odmalowane - ale przypominają czasy wakacyjnych wyjazdów kolonijnych.
Przed przyjazdem gości powinno się także zadbać o czystość na balkonie - krzesła, stół i suszarka wymagały mycia.