Zalety: Śniadania były świeże, urozmaicone, obfite i smaczne. Można było zjeść potrawy na ciepło (jajka sadzone, omlety, kiełbaski, bekon, tosty), jak i na zimno (musli, wędliny, kilka rodzajów miejscowego białego sera, ser żółty, hummus, pasta krewetkowa, grecki jogurt, cypryjskie dżemy, owoce kandyzowane), do tego różne herbaty, soki, lemoniada, kawa rozpuszczalna. Codziennie świeże zielone ogórki i soczyste pomidory. Wieczorami można było skorzystać z baru zaopatrzonego w piwa, wina i mocniejsze trunki. Personel hotelu był bardzo uprzejmy, pomocny, nie stronił od rozmów na różne tematy. Pokój z łazienką czyściutki, cichy, z widokiem na morze. Zwiedziliśmy Pafos, Limassol, Nikozję (łącznie z częścią turecką po okazaniu dowodów osobistych), dojechaliśmy też do Petra tou Ramiou, gdzie podziwialiśmy Skałę Afrodyty i sąsiadujące formacje skalne. Wszędzie korzystaliśmy z komunikacji autobusowej - mimo wielu wypożyczalni samochodów nie mieliśmy odwagi włączać się do lewostronnego ruchu (pozostałość po Anglikach) - ale nie było to uciążliwe, bo częstotliwość kursów jest wystarczająca, aby zaplanować wyjazd z i powrót do Pafos.
Wady: Nie mamy negatywnych wrażeń.
Wady: Nie mamy negatywnych wrażeń.