Bunk Bed And Breakfast

55262 Yogyakarta, Jalan Wachid Hasyim No.23, Ngampilan, Yogyakarta

Udogodnienia

Ważne

on-line

Informacje o hotelu

Zakwaterowanie

W hostelu
Czas na smaczny posiłek! Usiądź w restauracji. Na terenie obiektu dostępne jest bezpłatne Wi-Fi. Więcej informacji możesz otrzymać podczas zameldowania. Jeśli podróżujesz samochodem, to możesz za darmo zaparkować w strefie parkowania. Turyści, którzy przyjadą samochodem, mogą zaparkować w strefie parkowania.
Goście mogą też korzystać z takich usług jak: lekarz. Przygotuj się na wakacje pełne wrażeń! Oto co znajdziesz na terenie obiektu: biblioteka. Dzieci się ucieszą, bo obiekt posiada salę zabaw. Biuro organizacji wycieczek hostelu pomoże Ci w zarezerwowaniu wycieczki.
Aby zapewnić Ci łatwe przemieszczanie się po mieście, hostel oferuje usługę transferu. Do dyspozycji gości jest również pralnia, prasowanie i wypożyczalnia samochodów. Pracownicy hostelu mówią w następujących językach: angielski.

Informacje dodatkowe

Wyżywienie
Informacja o posiłkach uwzględnionych w cenie jest podana w stawce za pokój.
Posiłki mogą być ograniczone w trakcie Ramadanu.

Szczególne warunki zakwaterowania
Couples checking into the same room must present a valid marriage certificate upon check-in. Otherwise, the property may reject the booking or request that a second room be booked.

Informacje dodatkowe
This property's policy is to refuse certain bookings for the purpose of group events or parties, including pre-wedding stag/bachelor and hen/bachelorette parties. Children 10 years old and younger are not permitted at this property. Only registered guests are allowed in the guestrooms. Alcohol is not served or permitted at this property. This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place. Disinfectant is used to clean the property; commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays; bed sheets and towels are laundered at a temperature of at least 60°C/140°F. Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; a shield is in place between staff and guests in main contact areas; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; guests are provided with hand sanitizer. Contactless check-out is available.