• Mateusz

    Zalety: Świetna restauracja

    10.00

  • Iwo

    Zalety: Pokoje typu standard są małe i niezbyt wygodne bardzo mało miejsca na rozłożenie rzeczy, jest tylko kilka wieszaków do dyspozycji, na jedną noc - ok, ale przy dłuższych pobytach nie jest wygodnie. W pokojach nie ma biurek widocznych na zdjęciach, sa tylko niskie stoliki pod TV. Czystość pokoi oceniam 6/10.

    9.00

  • Karolina

    Zalety: Wspaniałe widoki, przemiła obsługa, smaczne dania w restauracji. Śniadanie smaczne i różnorodne, ale..
    Wady: …warzywa i owoce zwiędnięte, niezbyt świeże.

    10.00

  • Aleksandra

    Zalety: Hotel na poziomie. Bardzo ładny styl, ładna restauracja i dobre śniadanie. Profesjonalnie

    9.00

  • Monika

    Zalety: Nowoczesny hotel, dobre śniadanie, piekne widoki
    Wady: Maleńka łazienka

    10.00

  • Wojciech

    Zalety: Sam hotel ok. Na odludziu. Święty spokój. 7 minut od drogi nr 1.świetny stosunek ceny do jakości, zwłaszcza w kraju, w którym hotele bywają absurdalnie Drogie. Dobre śniadanie i przyjazny personel
    Wady: Brak lodówki w pokoju 4* to nieporozumienie. Ekspres do kawy trzeba było podłączyć do prądu przy łóżku, gdyż przy stoliku nie było gniazdka elektrycznego. W łazience nie można było wyłączyć wentylacji. Nie było też grzejnika, więc albo spaliscie w cichym pokoju, ale wtedy poranny prysznic witał zimnem wywianej łazienki, albo nie spaliscie, ale rano było względnie ciepło w łazience.
    Restauracja na śniadanie super, ale jeśli chcecie zjeść dobrą kolację - szukajcie gdzie indziej. Poza pozorami wysokiego poziomu niestety rozczarowanie. O ile ryba była ok, o tyle steki były najgorszymi, jakie zjedliśmy na całej wyspie. O noże do stekow trzeba się było upomnieć, ribeye okazał się cienkim plastrami antrykotu suchego jak wióry i bardzo poprzerastanego. Deser w postaci ciasta rabarbarowego nigdy się tak nie powinien nazywać. To po prostu zakalec o smaku migdałów ze śladami owoców w środku obficie polany okropnym sosem karmelowym o smaku tego z puszki. Co ciekawe obok sosu to garnirunku ciastka podano... kawałki surowego rabarbaru. Trzeba nie mieć w ogóle zmysłu kulinarnego i wyobraźni, aby zrobić takie barbarzyństwo. Dobra rada dla szefa: dodaj rabarbar do ciastka, aby miało jego smak, a sos podaj solo

    7.00

  • Irek

    Zalety: Czysty i przestronny pokój i łazienka. Bardzo dobra restauracja z daniami oraz dobre śniadanie.

    9.00

  • Mateusz

    Zalety: Nowoczesny i bardzo ładny hotel
    smaczne śniadanie.
    Bardzo miła obsługa
    Dobre drinki w barze
    Wady: Brak choćby malego jacuzzi z termalną wodą

    9.00

  • Joanna

    Zalety: lokalizacja, widoki z restauracji, przemiła obsługa, architektura budynku, pyszne śniadanie
    Wady: malutkie umywalki;)

    10.00