Hotel Heidi Hof
***
399-9301 Hakuba, Hokujo 3012, Hakuba
399-9301 Hakuba, Hokujo 3012, Hakuba
W hotelu
Spędź wieczór w miłej atmosferze w barze. Spróbuj lokalnej kuchni i zrelaksuj się w restauracji. Jeśli nie wyobrażasz sobie dnia bez kawy, wstąp do kawiarni. Czy chcesz być zawsze online? Dostępne Wi-Fi.
Jeśli podróżujesz samochodem, to znajduje się tu strefa parkowania. Goście mogą też korzystać z takich usług jak: pokój do masażu. Coś dla miłośników nart i snowboardu miejsce do jazdy na nartach, miejsce do jazdy na nartach poza obiektem, transfer do stacji narciarskich, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego, obiekt położony przy stoku i skipassy. Biuro organizacji wycieczek hotel pomoże Ci w zarezerwowaniu wycieczki.
Pracownicy hotel zorganizują dla Ciebie transfer. Do dyspozycji gości jest również pralnia chemiczna, prywatne zameldowanie i wymeldowanie, prasa, wypożyczalnia samochodów, sejf i concierge. Pracownicy hotel mówią w następujących językach: angielski i japoński.
Wyposażenie pokoju
W pokoju znajdziesz telewizor, szlafrok i kapcie. Należy pamiętać, że wymienione udogodnienia mogą nie być dostępne we wszystkich pokojach.
Wyżywienie
Informacja o posiłkach uwzględnionych w cenie jest podana w stawce za pokój.
Dzieci i informacje o dostawkach
Śniadanie dla dzieci w cenie: 2,000.00 JPY.
Informacje dodatkowe
One child 2 years old or younger stays free when occupying the parent or guardian's room, using existing bedding. The Japanese Ministry of Health, Labour, and Welfare requires all international visitors to submit their passport number and nationality when registering at any lodging facility (inns, hotels, motels, etc. ). Additionally, lodging proprietors are required to photocopy passports for all registering guests and keep the photocopy on file. This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place. Disinfectant is used to clean the property, and commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays. Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; a shield is in place between staff and guests in main contact areas; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; guests are provided with hand sanitizer.