Tokachi-makubetsu Grandvrio Hotel - Route-inn Hotels -

***

089-0571 Makubetsu, 384 Yoda, Makubetsu

Udogodnienia

Ważne

on-line

Informacje o hotelu

Zakwaterowanie

W hotelu
Spędź wieczór w miłej atmosferze w barze. Możesz wejść do restauracji znajdującej się w pobliżu. Jeśli nie wyobrażasz sobie dnia bez kawy, wstąp do kawiarni. Czy chcesz być zawsze online? Dostępne Wi-Fi.
Goście mogą też korzystać z takich usług jak: pokój do masażu, sauna i centrum SPA. Gościom, których pasją jest sport, spodoba się miejsce do gry w ping-ponga. Na terenie obiektu znajdują się takie udogodnienia w zakresie rozrywki jak: karaoke i miejsce do gry w ping-ponga. Dzieci się ucieszą, bo obiekt posiada salę zabaw.
Aby zarezerwować wycieczkę, skonsultuj się z biurem organizacji wycieczek hotel. Dostępność dla gości niepełnosprawnych: winda umożliwia dostęp do najwyższych pięter. Do dyspozycji gości jest również pralnia, pralnia chemiczna i prasowanie. Pracownicy hotel mówią w następujących językach: angielski i japoński.

Wyposażenie pokoju
Goście znajdą w pokoju następujące elementy wyposażenia: budzik, telewizor i kapcie. Wyposażenie pokoju zależy od jego kategorii.

Informacje dodatkowe

Wyżywienie
Informacja o posiłkach uwzględnionych w cenie jest podana w stawce za pokój.

Informacje dodatkowe

  • The Japanese Ministry of Health, Labour, and Welfare requires all international visitors to submit their passport number and nationality when registering at any lodging facility (inns, hotels, motels, etc. ). Additionally, lodging proprietors are required to photocopy passports for all registering guests and keep the photocopy on file.
  • This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place.
  • Disinfectant is used to clean the property, and commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays.
  • Personal protective equipment, including masks and gloves, will be available to guests.
  • Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; a shield is in place between staff and guests in main contact areas; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; guests are provided with hand sanitizer.