Ryotei Hanzuiryo

****

854-0621 Unzen, 380-1, Obamacho, Unzen, Unzen

Udogodnienia

Ważne

on-line

Informacje o hotelu

Zakwaterowanie

W pensjonacie
Spędź wieczór w miłej atmosferze w barze. Spróbuj lokalnej kuchni i zrelaksuj się w restauracji. Na terenie obiektu dostępne jest bezpłatne Wi-Fi. Więcej informacji możesz otrzymać podczas zameldowania. Jeśli podróżujesz samochodem, to znajduje się tu strefa bezpłatnego parkowania.
Dodatkowo dla gości w pensjonacie dostępne są również następujące usługi: pokój do masażu, sauna i lekarz. Dla osób zainteresowanych spotkaniami biznesowymi mieści się tu sala konferencyjna oraz wszystko, co potrzebne do organizacji spotkania i prezentacji. Dostępność dla gości niepełnosprawnych: winda umożliwia dostęp do najwyższych pięter. Dodatkowe usługi oferowane gościom przez pensjonat: pralnia, prasa, sejf i concierge.

Wyposażenie pokoju
W pokoju przygotowano dla Ciebie budzik, prysznic, telewizor, minibar, szlafrok i kapcie. Należy pamiętać, że wymienione udogodnienia mogą nie być dostępne we wszystkich pokojach.

Informacje dodatkowe

Wyżywienie
Informacja o posiłkach uwzględnionych w cenie jest podana w stawce za pokój.

Informacje dodatkowe
The Japanese Ministry of Health, Labour, and Welfare requires all international visitors to submit their passport number and nationality when registering at any lodging facility (inns, hotels, motels, etc. ). Additionally, lodging proprietors are required to photocopy passports for all registering guests and keep the photocopy on file. Set meals are served in guestrooms only (no menus or public dining). This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place. Disinfectant is used to clean the property; commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays; bed sheets and towels are laundered at a temperature of at least 60°C/140°F. Personal protective equipment, including masks, will be available to guests. Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; a shield is in place between staff and guests in main contact areas; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; guests are provided with hand sanitizer; cashless payment methods are available for all transactions; masks are required in public areas. Enhanced food service safety measures are in place.