Natuga Ecolodge And Natural Reserve

***

11909 Portalon, Platanillo De Baru, Portalon

Udogodnienia

Ważne

on-line

Informacje o hotelu

Zakwaterowanie

W hotelu
Spędź wieczór w miłej atmosferze w barze. Czas na smaczny posiłek! Usiądź w restauracji. Kawiarnia hotel jest świetnym miejscem na małą przekąskę. Czy chcesz być zawsze online? Dostępne Wi-Fi.
Jeśli podróżujesz samochodem, to znajduje się tu strefa bezpłatnego parkowania. Gościom, których pasją jest sport, spodoba się klub nurkowy. Przygotuj się na wakacje pełne wrażeń! Oto co znajdziesz na terenie obiektu: miejsce na piknik i miejsce na barbecue. Tu skorzystasz z atrakcji wodnych, bo na terenie obiektu znajduje się basen i basen odkryty.
Biuro organizacji wycieczek hotel pomoże Ci w zarezerwowaniu wycieczki. Dla gości hotel dostępne są również inne usługi, na przykład, pralnia, pralnia chemiczna, prywatne zameldowanie i wymeldowanie, wypożyczalnia samochodów i concierge.

Wyposażenie pokoju
Pokój jest przytulnie urządzony i ma wszystko, czego potrzebujesz, aby odpocząć po długim dniu pełnym wrażeń. Znajdziesz tu: telewizor. Należy pamiętać, że wymienione udogodnienia mogą nie być dostępne we wszystkich pokojach.

Informacje dodatkowe

Wyżywienie
Informacja o posiłkach uwzględnionych w cenie jest podana w stawce za pokój.

Informacje dodatkowe

  • Pool access available from 11:00 AM to 8:00 PM.
  • Children 4 years old and younger stay free when occupying the parent or guardian's room, using existing bedding.
  • Only registered guests are allowed in the guestrooms.
  • The property has connecting/adjoining rooms, which are subject to availability and can be requested by contacting the property using the number on the booking confirmation.
  • This property advises that enhanced cleaning and guest safety measures are currently in place.
  • The property is cleaned and disinfected using an electrostatic sprayer; disinfectant is used to clean the property; commonly-touched surfaces are cleaned with disinfectant between stays; bed sheets and towels are laundered at a temperature of at least 60°C/140°F; guestroom doors are sealed after cleaning.
  • Social distancing measures are in place; staff at the property wear personal protective equipment; periodic temperature checks are conducted on staff; temperature checks are available to guests; reservations are required for some onsite facilities.
  • Enhanced food service safety measures are in place.