Zalety: Hotel stylizowany w eleganckim klasycznym stylu, zadbany, czysty z wspanialym widokiem z klatki schodowej, recepcji i restauracji. Bardzo stylowe wykonczenie wnetrz, lampy. Niesamowity Byl basen, bardzo oryginalny projekt, przepiekne podswietlane kafelki z krysztlow soli, bardzo romantyczna atmosfera i liczne hydromasaze. Hotel polozony bardzo blisko wyciagu na Stog Izerski. Bogate sniadanie, roznorodne dla kazdego cos dobrego. Czysto w pokojach i mily personel.
Wady: Wieczorem zamowilismy jedzenie w restauracji, duze porcje ale niestety niesmaczne. Zamowilam indyka i dostalam Chyba cala piers co bylo chyba z 400 gram miesa z czego normalnie porcje w restauracji sa ok 200-250 Gr. niewspolmiernie do tego ile dostalam pure, tylko Moze 100 gram rozmazene lyzka po talerzu. Miesa to byla jedna wielka lata miesa, jak Byl filet kupiony tak zostal ugotowany i podany. Bez przypraw,twardy, nie duszony w ziolach, mial byc z sosem chrzanowym a Ani sie nie otarl o chrzan. Pure rowniez bez przypraw bez smaku. Na drugi Dzien tak samo bylo ze stekiem z karkowki. Grube mieso, ktore sie gryzlo godzinami,zamiast ciekich, dobrze wymarynowanych w przyprawach i poddanych odpowiedniej temperaturen stekow. Placek z gulaszem Byl wielki, gulasz nie Byl gulaszem tylko z sosem ze swiezej papryki, tlusty, ciezki, na dodatek polany smietana z wielkimi ,nie pokrojonymi kawalami miesa ktore znowu nie bylo miekkie tylko sie je zulo jak gume bez smaku. Mysle ze wystarczylo by poprostu przeczytac przepis w internecie jak sie robi gulasz. Ogromne porcje ale nie zjadliwe czyli strata dla hotelu bo zbyt duze porcje miesa i dla gosci bo nie placa za to co chca czyli jakosc jedzenia